Dienst na verkoop

Wij staan voor u klaar indien er problemen zijn met de centrale verwarming, het sanitair en de klimaatregeling. Wij doen al het mogelijke om dringende zaken nog een plaatsje te geven tussen de afgesproken dagplanning.
Het is immers vanzelfsprekend dat onze gespecialiseerde techniekers uw installatie zo snel mogelijk terug in werking stellen.
U kunt ons altijd opbellen op het nummer 056/22.23.39. Indien de burelen gesloten zijn krijgt u het telefoonnummer van onze technieker van dienst. Hij komt dan bij u langs voor depannage.
Aanvraag tot onderhoud

Om een goede werking te verzekeren van uw stookketel met mazout -of gasbrander is het een noodzaak deze een grondige onderhoudsbeurt te geven. De nodige uit te voeren werken zijn:

  1. Het reinigen van de ketel
  2. Het vegen van de schouw van de verwarming
  3. Het volledig nazicht en in orde stellen van de gas- of mazoutbrander en rendementsproeven, met aflevering van het onderhoudsattest. Het attest is bij wet verreist voor stookoliebranders.

Indien u nu uw aanvraag tot onderhoud van uw installatie wenst door te sturen gelieve uw naam, adres, telefoonnr. en het type van ketel (stookolie of aardgas) in te vullen. U kunt ons ook telefoneren om afspraak te maken.


 Reinigen van de ketel
 Vegen van de schouw
 Mazoutbrander en rendementsmetingen + wettelijk attest
 Gasbrander
Voornaam
Naam
Bedrijf
Functie
Straat / nummer / bus       
Gemeente / code   

Telefoon

Fax
GSM
E-mail
BTW-nr.
Opmerking / vraagGelieve de verplichte velden die in het 'rood' staan in te vullen verstuur

VANHOLLEBEKE BVBA - CENTRALE VERWARMING - NEDER MOSSCHER 15, 8500 KORTRIJK
TEL.: (056) 22 23 39 - FAX: (056) 22 87 58 - INFO@VANHOLLEBEKE-VERWARMING.BE